sunnuntai 26. elokuuta 2012

Kasvisquesadillat

Touhukkaan viikonlopun päätteeksi hieman meksikolaisvaikutteita. Parilalla quesadillat valmistuvat helposti kääntämättä, mutta samaan lopputulokseen pääsee varmasti pannulla paistaenkin. Täyte oli tällä kertaa vähän mitä-kaapista-löytyy-osastoa, mutta kyllä näissä mukavasti makua on.

Kasvisquesadillat (4 kpl)

4 täysjyvätortillaa tai maissitortillaa

1 sipuli
sokerimaissia
3 tomaattia
jalapenoja maun mukaan
1 prk pieniä ananaspaloja
200 g cheddar-juustoa

öljyä
salsaa

Laita tortillat laudalle ja ala täyttää. Pilko sipuli ja viipaloi tomaatti. Levitä sipuli, tomaattiviipaleet, maissia, ananasta ja jalapenot koko letun alalle. Viipaloi juusto ja levitä puolikuun muotoon tortillalle. Käännä tortilla puolikuun muotoiseksi niin, että juustoton osa taitetaan juuston päälle. Voitele tortillat kevyesti öljyllä ennen paistamista ja pariloi noin 5 minuuttia tai paista pannulla pari minuuttia/puoli kunnes kuori saa hieman väriä ja juusto sulaa. Leikkaa paloiksi ja tarjoa salaatin ja salsan kera.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...