sunnuntai 26. kesäkuuta 2011

Kolmen juuston salaatti

Kesän herkutteluhetkiin sopii mainiosti salaatti. Tätä juustoista salaattia ei voi syyttää turhasta keveydestä, mutta sallittakoon sekin välillä. Juustot voi valita oman maun mukaan, miedompia tai vahvempia. Myös mansikat voisivat sopia salaattiin mainiosti, kastikkeeksi joko balsamicoa tai jotain hieman hedelmäistä kastiketta.


Juustoinen salaatti kahdelle


1 ruukku lehtisalaattia (esim. frisee ja tammenlehti)
1/2 kurkkua
rasiallinen kirsikkatomaatteja tai 2 tomaattia
kourallinen viinirypäleitä halkaistuna
juustoja noin 100g per ruokailija, itse käytin brietä, välimeren goudaa (mukana oliivia ja aurinkokuivattua tomaattia) sekä manchegoa


halutessasi voit murustaa mukaan keksiä, esim. LU:n Bastogne-keksit käyvät mainiosti juustojen kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...