sunnuntai 24. lokakuuta 2010

Sunnuntaiaamun tomaatti-mozzarella-ciapatta

Sunnuntaiaamuisin on yleensä aikaa juoda aamukahvit rauhassa sunnuntaihesarin kanssa. Usein tulee myös aamupalaan panostettua silloin hieman enemmän. Tänään aamiainen oli vähän oikaistu (paistovalmis ciapatta) mutta mukava tuoreen leivän tuntu ja hyvät täytteet. Yllätysmomentin toi se, että pesto olikin tullut tiensä päähän ja jouduin korvaamaan sen leivissä yrttituorejuustolla.


Sunnuntaiaamun herkkuleivät:


Ciapatta tai patonkia
Vihreää pestoa (tai yrttituorejuustoa)
tomaattia
mozzarellaa
lehtisalaattia ja rucolaa
mustapippuria
(oliiviöljyä)


Halkaise leipä ja voitele alapuoli pestolla(/tuorejuustolla). Laita pohjalle salaatinlehteä ja kasaa tomaatti- ja mozzarellaviipaleita vuorotelleen. Rouhi päälle mustapippuria ja mahdollisesti vielä sipaisu pestoa. Itse lisäsin hieman oliiviöljyä koska ei ollut pestoa kostuttamassa leipiä. Taita kiinni ja nauti :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...