sunnuntai 11. syyskuuta 2011

Lohimedaljongit ja rosmariinikasvikset

Sunnuntaikokkailu jatkui lohella ja lisukkeena rosmariinilla maustettuja perunoita ja kasviksia.

Rosmariiniperunat

4 perunaa
suolaa
kuivattua rosmariinia
oliiviöljyä

Pilko perunat veneiksi ja mausta ne öljyllä, suolalla ja rosmariinilla. Paista 220 asteessa noin 45 minuuttia.

Rosmariinikasvikset

sipuli
valkosipulin kynsi
punasipuli
2 porkkanaa
pieni punajuuri
1/2 kesäkurpitsaa
1/2 bataatti
suolaa
rosmariinia
oliiviöljyä

Pilko kasvikset, jätä bataatti ja kesäkurpitsa vähän isommiksi paloiksi jotta ne eivät kypsy liian nopeasti. Laita kasvikset uunivuokaan ja mausta suolalla ja rosmariinilla ja pirskota öljyä päälle. Paista 220 asteessa noin 35 minuuttia.

Lohimedaljongit

500 g lohifilettä
suolaa
sitruunapippuria

Halkaise filee ensin kahteen osaan ja sen jälkeen vielä kertaalleen nahkaan asti. Käännä medaljongeiksi nahat vastakkain ja paista kuivalla pannulla noin 5 minuuttia puoleltaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...