tiistai 13. syyskuuta 2011

Brietä, broileria ja paholaisen hilloa

Tänään oli vuorossa salaatti, johon makua ja ruokaisuutta toivat broileri, briejuusto ja pekaanipähkinät. Valmistuu nopeasti ja on tosi maukas ja ruokaisa.


Salaatti briestä ja broilerista, kahdelle


5 salaatinlehteä
1/4 kurkkua
1 tomaatti
viinirypäleitä
50 g brietä
pekaanipähkinöitä


2 broilerifileetä
makeaa chilikastiketta
paprikaa
suolaa
mustapippuria


paholaisen hilloa


Revi salaatinlehdet ja pilko kurkku, tomaatti, viinirypäleet, brie ja pekaanipähkinät. Mausta broilerinfileet makealla chilikastikkeella, paprikalla, suolalla ja mustapippurilla ja paista pannulla. Viipaloi kypsät fileet salaatin päälle ja lisää paholaisen hillo tai salaattikastike. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...