Raparperi-valkosuklaamuffinsit, 12 kpl
1 dl raparperia paloina
1 dl vettä
0,5 dl hillosokeria
2 rkl sokeria
Keitä raparperipaloja vedessä ja hillosokerissa kunnes ne pehmenevät. Jäähdytä ja mausta makusi mukaan sokerilla.
100 g voita tai margariinia
2 dl sokeria
2 munaa
2,5 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
2 tl vanilliinisokeria
1 dl maustamatonta jogurttia
0,75 dl valkosuklaata murennettuna
Vatkaa pehmennyt rasva ja sokeri vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää munat reippaasti sekoittaen rasva-sokerivaahtoon.Lisää loput aineet taikinaan ja sekoita. Annostele taikina paperisiin muffinsivuokiin tai voidellun muffinsipellin kuoppiin. Lisää myös raparperi. Paista 225 asteessa noin 15 minuuttia kunnes muffinsit ovat saaneet kauniin värin.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti